Plovoucí podlahy Vinylpromo - krásné, odolné, nenáročné

Jaké vlastnosti by měla mít plovoucí podlaha, kterou si přejeme do svého bytu? Nejdříve nás napadne, že musí dobře vypadat a vhodně dotvářet interiér. Ale víme, že to nestačí, plovoucí podlahy mají být také odolné a nepříliš náročné na údržbu. Plovoucí podlahy Vinylpromo to všechno splňují. 

A to nejdůležitější, i když ne zjevné na první pohled. Plovoucí podlaha by měla být příjemná k používání, to znamená pružná při došlapu, tichá a teplá. Materiál Vinylpromo uspokojí všechny kteří chtějí zachovat vlastnosti moderní podlahy, ale zároveň vnést do svých domovů trochu přírody a ekologicky šetrného materiálu.

Víte, odkud korek pochází?

Korek je přírodní materiál, který se získává oloupáním kůry z korkového dubu, přičemž první vrstva kůry se může sklízet až cca 25 let od výsadby stromu. Poté kůra znovu dorůstá a každých 9 – 11 let ji lze oloupat znovu. Tento cyklus lze opakovat až do 200 let stáří stromu, kdy končí jeho průměrná životnost.

Korek Jelínek - Instagram_1

Plovoucí podlahy Vinylpromo – hezký vzhled i vysoká životnost

Vinylové plovoucí podlahy jsou nyní velmi oblíbeným prodejním artiklem mezi podlahovinami, a to právem, protože nabízejí hezký vzhled i odolnost a vysokou životnost. Ale nejde jen o to, co je na povrchu, stejně důležité je, co se skrývá uvnitř, jaká je celková kvalita lamely a úroveň použitých technologií.

Naše společnost má v tomto oboru již dlouholetou tradici a pro svoje zákazníky vybírá jen nejvyšší kvalitu.

Lamely Vinylpromo jsou opatřeny podlahovým zámkem UNICLIC, vinylová vrstva a vysoce odolný PU lak pro povrchy s 3D strukturou dodává nejen exkluzivní vzhled, ale i pevnost a vysokou odolnost proti opotřebení. Vrstva korku v lamele se projevuje pružností, teplým povrchem podlahoviny a útlumem kročejového hluku. Špičkové provedení těchto podlahovin zajišťuje snadnou pokládku, tvarovou stálost plovoucí podlahy, odolnost proti vlhkosti a vhodnost pro použití s podlahovým topením.