Zapomenuté heslo | Registrace Přihlášení:
Telefon+420 775 759 706 E-mailkorek@jelinek.cz
Korek Jelínek / Obchodní podmínky / GDPR - Zásady ochrany osobních údajů
Kategorie

GDPR - Zásady ochrany osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Korek Jelínek spol. s r.o., se sídlem Ještědská 492,468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou, IČ:62738984, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 8552, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a rady č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (dále jen „Nařízení GDPR“) zpracovávala tyto osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • adresu
    • název, sídlo, IČ a DIČ společnosti
    • e-mail
    • telefonní číslo
    • fax

  2. Jméno, příjmení, adresu, název, sídlo, IČ a DIČ společnosti, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem:

    • vyřízení objednávky a doručení zboží,
    • marketingových účelů (např. rozesílání newsletterů, akčních nabídek apod.).

    Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.

  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na korek@jelinek.cz nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti: Korek Jelínek spol. s r.o., Ještědská 492, 468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • poskytovatel softwaru Asseco Solutions s.r.o. a případně další poskytovatelé nebo správci zpracovatelských softwarů (PC HELP, a.s.),
    • kurýrní a spediční společnosti zajištující dodání zboží (např. Geis Parcel CZ s.r.o., Geis CZ s.r.o., TOPTRANS EU, a.s., Česká pošta, s.p., TNT Express N. V., PPL CZ s.r.o.). Může dojít ke změně těchto poskytovatelů.

  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

GDPR - Zásady ochrany osobních údajů ke stažení v PDF zde.

Kontakt

Korek Jelínek, spol. s r.o.
Ještědská 492, 468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou, Česká republika
Tel.: +420 483 388 327
Fax: +420 483 388 328
E-mail: korek@jelinek.cz

IČO: 62738984
DIČ: CZ62738984

Užitečné odkazy

MajorShop